Pitjit Muka/ Liftende gezichtsmassage

Ons gezicht, de spiegel van onze ziel. Wanneer we vermoeid zijn, pijn of verdriet hebben gehad, kunnen we op ons gezicht vaak als eerste de gevolgen hiervan aflezen. Het stimuleren van de bloedsomloop en het bevorderen van afvoer van afvalstoffen dragen bij aan het opheffen van deze gevolgen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de massage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huiddoorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

De massage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Tijdens deze massage maken wij gebruik van bindweefselmassage, gezichtscups, jadestenen en ijsbollen. Als extra boost gebruiken wij een liftende organische gezichtsolie.

Een kuur bestaat uit 1 x per week massage gedurende vijf weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer vijf weken, 1 x per week behandelen. Maar wij bieden de massage ook enkel aan zodat je kennis kunt maken met de massage.