Over Ons

Marga
Ik ben 7 jaar lang actief geweest in de sportwereld als fitnessinstructrice. Vanuit die interesse heb ik in 2013 de opleiding tot sportmasseur gevolgd en daarmee mijn passie voor massage gevonden. Ik heb daarna mijn kennis uitgebreid en verdiept met verscheidende cursussen en de opleidingen Massagetherapie, Manuele Lymfe Drainage en Dorntherapie in de jaren daarna. Door mijn collega’s is de interesse in oosterse massage gewekt en heb ik mij ook daarin geschoold. Wij maken een bewuste verbinding tussen oost en westerse massagetechnieken. Zo combineren wij de kennis van massage en behandeltechnieken van beide werelden!

Marloes
Vanuit de Indonesische cultuur is massage altijd al in mijn leven geweest.
Mijn moeder heeft mijn broers en mij van kinds af aan gemasseerd. Aangezien zij zelf 15 jaar lang een praktijk aan huis heeft gehad, heb ik veel van haar kennis meegekregen.
Rond mijn veertigste heb ik het roer omgegooid en een carrière in het bedrijfsleven verruild voor massage therapie. Dit is waar ik mij thuis voel.
Ik heb de opleiding Ibu Pitjit (Indonesische Massagespecialiste) gevolgd en meerdere aansluitende cursussen. Ik werk graag met oosterse hulpmiddelen zoals cupping en keroh*. Daarnaast ben ik Stoelmasseur en Dorn Therapeut.
Ik geloof in de balans tussen lichaam en geest. Daarom ga ik altijd uit van een holistische benadering.

 

Maximiliaan
Ik heb vanaf jonge leeftijd het masseren meegekregen vanuit de molukse cultuur. Zoals bijvoorbeeld lopen op de rug en het masseren van het hoofd. Na 26 jaar werken bij een telecombedrijf heb ik mijn passie gevonden in het masseren. 14 jaar geleden heb ik mijn diploma voor sportmasseur behaald. Lange tijd heb ik op mijn voetbalclub als masseur gewerkt.
Om een link te leggen tussen westerse en oosterse massage heb ik een aantal jaar geleden besloten om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van massage uit te breiden met de opleiding Tukang Pitjit (Indonesische Massagespecialist). Daarnaast ben ik ook werkzaam als stoelmasseur bij bedrijven en evenementen.
“Een goed verzorgd lichaam draagt bij aan een gezonde geest.”